Vecka 14, 2/4 – 5/4-2024
Måndag
Annandag påsk
Stängt
Tisdag
Raggmunk med fläsk, rårörda lingon, löksås och kokt potatis
Gräslöksöverbakad färsk kolja med syrad fänkålssallad och potatisstomp
Onsdag
Nattbakad svensk fläsksida med äppelsky och potatisklyftor
Pocherad flundrafilé med skaldjurssås och kokt potatis
Extrarätt
Levergryta med rödvinbärsgelé och ris
Torsdag
Oliv- och fetaostfyllda köttfärsbiffar med tzatziki och stekt potatis
Ört- och pankopanerad flundrafilé med gräslöksmajonnäs och kokt potatis
Pannkaka med hemgjord sylt och vispad grädde
Fredag
Färsk ugnsbakad kolja med vitvinssås och smörstekt färskpotatis
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med rödvinssås, aioli och potatisklyftor
FREDAGSDESSERT
Veckans veg
Friterad halloumi med råraka, chilimajonnäs och varma grönsaker
Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!
Salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
135.-
Kuponghäfte, 10 luncher
1195.-
Hjärtligt välkomna