Veckans lunchmeny

OBS! Under rådande omständigheter (Corona) erbjuder vi hämtning av packade lunchlådor!
Ring och beställ utifrån menyn, vi packar och ni hämtar! 
Givetvis följer vi alla beslut och rekommendationer  gällande avstånd till varandra och att bibehålla god hygien!

Restaurangen håller öppet som vanligt.
Öppettider finns på första sidan!






v44

 Måndag
 Biffstroganoff på svensk nötrulle med saltgurka 
Persilje- och vitlöksöverbakad torsk med blåmusselsås
 
Tisdag
Tjocka svenska revbensspjäll i ”koreansk sås” med ”fried rice” och mynta- och limeyoghurt
Halstrad lax med smörad räkfond
 
Onsdag
Gryta på svensk högrev med dill och rödvin
Stekt färsk strömming med lingon och skirat smör
 
Torsdag
Köttfärslimpa på lokal ekologisk färs med champinjonsås
Panerad flundra med dansk remouladsås
 
Extrarätt:
Isterband med dillstuvad potatis
 
Fredag
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med vispat dragonsmör
Färsk torsk med stekt sidfläsk, syltlök och rödvinssky


 Salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
109.-
Kuponghäfte, 10 luncher
995.-

OBS! Under rådande omständigheter (Corona) erbjuder vi hämtning av packade lunchlådor!
Ring och beställ utifrån menyn, vi packar och ni hämtar! 
Givetvis följer vi alla beslut och rekommendationer  gällande avstånd till varandra och att bibehålla god hygien!

Restaurangen håller öppet som vanligt.
Öppettider finns på första sidan!