Veckans lunchmeny

v.21


Måndag
Pankopanerad svensk kycklinglårfilé med gröncurrymajonnäs och ”fried rice”
Färsk halstrad kummel med skaldjurssås
 
Tisdag
Stekt svenskt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Kräftstjärtsöverbakad färsk sej med sherrysås och syrlig zucchinisallad
 
Onsdag
Italienska köttbullar i tomatsås med potatis-och parmesanstamp
Stekt strömming med vispat matjessill- och gräslökssmör
 
Torsdag
Cajunsotat svenskt höftkött med dragonemulsion och friterad färskpotatis
Panerad färsk flundra med rom- och rödlöksmajonnäs
 
Extra rätt:
Gräddstuvad svensk ungnötslever med rödvinbärsgelé
 
Fredag

Helstekt svenskt nötinnanlår med skånsk potatis och rödvinssky
Färsk lubb med blåmusselsås och picklad fänkål

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!

 
Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
107.-

Kuponghäfte, 10 luncher
970:-