Vecka 23, 5/6-9/6-2023
Måndag
Koreanska revbensspjäll med limesås och fried rice
Färsk ugnsbakad torsk med musselsås och kokt färskpotatis
Tisdag
Nationaldagen serveras det helglunch
Onsdag
Timjanstekta kycklingdelar med smörad kycklingbuljong, aioli och rostade rotsaker
Stekt färsk strömming med skirat smör, rårörda lingon och potatispuré
Extrarätt
Laxpudding med skirat smör och citron
Torsdag
Köttfärslimpa på svensk ekologisk nötfärs med champinjonsås, rårörda lingon och kokt potatis
Örtpanerad flundrafilé med äpple- och romsås samt kokt potatis
Fredag
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med chilimajonnäs, rödvinssky och klyftpotatis
Färsk ugnsbakad torsk med kapris, rödbetor, brynt smör och kokt potatis
Fredagsdessert
Veckans vegetariska
Poke bowl med panerad och friterad tofu samt sesam- och soyadipp
Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!
Salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
129.-
Kuponghäfte, 10 luncher
1160.-
Hjärtligt välkomna