Veckans lunchmeny



Vecka 8

Måndag
Pulled pork på svenskt kött med tryffelmajonnäs samt syrad rödkål- och grapefruktsallad
Färsk torsk med ägg- och persiljesås
 
Tisdag
Konfiterat svenskt fläsklägg med rödvinssky och senapsstuvad potatis
Räköverbakad färsk sej med vitvinssås
 
Onsdag
Gryta på svensk högrev med rödvin, dill- och syltlök
Panerad skädda med dansk remouladsås
 
Torsdag
Pannbiff på lokal ekologisk färs med skogschampinjon- och timjansås
Färsk kummel med hummer- och cognacsås
 
Extra rätt:
Stekt svenskt fläsk med bruna bönor alt. löksås
 
Fredag

Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med vispat vitlök- och dragonsmör
Färsk torsk med stuvad grönkål och svart stenbitsrom
 
Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
109.-
Kuponghäfte, 10 luncher
995.-