Veckans lunchmeny

v.12


Måndag
Svenska kycklingdelar med mango- och chilicrème  
Färsk torsk med rödbetor, kapris och brynt smör
 
Tisdag
Porchetta på svenskt fläskkött med salsa verde
och gnocchi i tomatsås
Ramslök överbakad färsk sej med sherrysås
 
Onsdag 
Skånsk kalops på svensk högrev med inlagda rödbetor
Stekt färsk strömming med vispat matjessillssmör
 
Torsdag
Pannbiff på lokal nötfärs med lök- och timjansky
samt råstekt potatis
Panerad färsk flundra med räk- och romröra
 
Extra rätt:
Gräddstuvad svensk ungnötslever med rödvinbärsgelé

             
Fredag
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med vispat
vitlök- och citronsmör
Färsk torsk med ärtpuré, pepparrot och skirat smör 
 med citronsyrad fänkål

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!

 
Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
107.-

Kuponghäfte, 10 luncher
970:-