Vecka 7, 10/2-14/2-2025
Måndag
Ugnsbakad flundrafilé med sherrysås, syrade grönsaker serveras med potatis- och blomkålspuré
Nattbakad svenskt högrev med råstekt potatis och rödvinssås
Tisdag
Pankopanerad kummelfilé med dansk remouladsås och kokt potatis
Viltskavsgryta med potatismos och rårörda lingon
Onsdag
Fish n chips med aioli och pommes frites
Rysspytt serveras med pepparrotscreme
Extrarätt
Flygande Jacob med ris
Torsdag
Asiatisk fiskgryta med gröncurry och jasminris
Köttfärsbiffar på svensk nötfärs med löksky, saltgurka och stekt potatis
Fredag
Ugnsbakad färsk kolja på norrländskt vis serveras med kokt potatis
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med rödvinssky, bearnaisesås och rostad potatis
Fredagsdessert
Alltid en pastarätt på buffén! Variation dagligen!
Veckans vegetariska
Lasagne Al Forno med tomat- och mozzarellasallad
Salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck, kaffe/te och litet sött till ingår.
145.-
Kuponghäfte, 10 luncher 1295:-
Hjärtligt välkomna!!