Veckans lunchmeny

OBS! Under rådande omständigheter (Corona) erbjuder vi hämtning av packade lunchlådor!
Ring och beställ utifrån menyn, vi packar och ni hämtar! 
Givetvis följer vi alla beslut och rekommendationer  gällande avstånd till varandra och att bibehålla god hygien!

Restaurangen håller öppet som vanligt.
Öppettider finns på första sidan!






Vecka 27


Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor och stekt ägg

Panerad torsk med dill- och äppelmajonnäs
 
Tisdag
Svensk skinkstek med gräddsås, pressgurka och svartvinbärsgelé
  
Halstrad regnbågslax med romsås och picklad rödlök
     
 Onsdag

Dillkött på svensk högrev

Stekt färsk strömming med vispat rödlök- och dillsmör
 
 
Torsdag
Köttfärslimpa på lokal ekologisk färs med rödvinssky och timjancrème

Halstrad färsk kummel med sherrysås och picklad fänkålssallad
 
Extrarätt:
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
 
Fredag
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med vispat kapris- och citronsmör

Färsk bleka med kapris, brynt smör och rödbetor

 


 
Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
109.-
Kuponghäfte, 10 luncher
995.-
OBS! Under rådande omständigheter (Corona) erbjuder vi hämtning av packade lunchlådor!
Ring och beställ utifrån menyn, vi packar och ni hämtar! 
Givetvis följer vi alla beslut och rekommendationer  gällande avstånd till varandra och att bibehålla god hygien!

Restaurangen håller öppet som vanligt.
Öppettider finns på första sidan!