Vecka 17, 22/4-25/4-2025
Måndag
Annandag Påsk stängt
Tisdag
Ugnsbakad spättafilé med rostat mandeltäcke, hummersås serveras med ris
Kalops på svenskt högrev med inlagda rödbetor, saltgurka och kokt potatis
Onsdag
Pankopanerad kolja med ajvarcreme och potatispuré
Ugnsbakad svensk fläskkarré med plommonsås och kokt potatis
Extrarätt
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor
Torsdag
Fiskgratäng på kolja, sej, flundra, purjolök, morot, vitvinssås samt pommes duchesse
Chilli con carne med rostad majs, smetana, nachos, limecreme och ris
Extrarätt
Ugnspannkaka med hemgjord sylt och vispad grädde
Fredag
Flundrafilé på norrländskt vis och kokt potatis
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med rödvinssky, kryddsmör och rostad potatis
Fredagsdessert
Alltid en pastarätt på buffén! Variation dagligen!
Veckans vegetariska
Kikärtskroketter med choronsås, bakad tomat och rostad potatis
Salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck, kaffe/te och litet sött till ingår.
145.-
Kuponghäfte, 10 luncher 1295:-
Hjärtligt välkomna!!