Veckans lunchmeny

Vi erbjuder  hämtning av packade lunchlådor!
Ring och beställ utifrån menyn, vi packar och ni hämtar! 

Lunchen serveras 
10:30-14:00





Vecka 9, 26/2 – 1/3

Måndag
Dill- och räkfyllda flundrafileér med vitvinssås och kokt potatis
Köttgryta på svenskt ekologiskt högrev med ris

Tisdag
Örtöverbakad färsk kolja med kokt potatis
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Onsdag
Pocherad färsk sej med gräslökssås och kokt potatis
Kycklinggryta på svenskt kycklinglårfilé med ris
EXTRARÄTT
Isterband med dillstuvad potatis och inlagda rödbetor

Torsdag
Panerad flundra med dansk remouladsås och kokt potatis
Köttbullar på svensk ekologisk nötfärs med potatismos, gräddsås och rårörda lingon

Fredag
Ugnsbakad färsk torsk med skirat smör, kapris, rödbetor pch kokt potatis
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med rödvinssky, bearnaisesås och rostad potatis

​​​​​​​FREDAGSDESSERT 

Veckans veg
Ugnsbakad spetskål med brynt smör, persiljemajonnäs och rostad potatis

                        Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!

Salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
135.-
Kuponghäfte, 10 luncher
1195.-
Hjärtligt välkomna


 Vi erbjuder  hämtning av packade lunchlådor!
Ring och beställ utifrån menyn, vi packar och ni hämtar! 

Lunchen serveras 
10:30-14:00