Gävle Golfrestaurang

v42

 
Måndag
Viltskav med trattkantareller och rårörda lingon
Kräftstjärtsöverbakad färsk sej med vitvinssås och syrad zuccini
 
Tisdag
Porchetta på svensk karré med tomatsås och gnocchi
Färsk kolja med morotspuré och brynt sojasmör
 
Onsdag 
Pannbiff med löksky och råstekt potatis
Operaströmming med potatispuré
 
Torsdag
Nattbakad svensk högrev med sauce bearnaise
Panerad rödspätta med romsås
 
Extra rätt:
Isterband med stuvad potatis
 
Fredag
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med vispat citron- och vitlökssmör
Färsk torsk med choritzo, ostronskivling och rödvinssky

 
Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!
 
Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
99.-
               
Kuponghäfte om 10 luncher
900:-
 
     Hjärtligt välkomna
önskar
Bernard, Marcus och Erik