Gävle Golfrestaurang

v50

Måndag
Sjömansbiff på svenskt nötytterlår med saltgurka och persiljecrème
Räköverbakad torsk med vitvinssås
 
Tisdag
Konfiterat svenskt fläsklägg med rostad kålrotspuré och rödvinssky
Färsk sej med gräddstuvad spetskål
 
Onsdag 
Kålpudding med gräddsås- och rårörda lingon
Senap- och kaprisöverbakad stekt strömming
 
Torsdag

Hjortfärsbiffar med trattkantarellsås
Dill- och citronstekt rödspätta med gräslöksyoghurt
 
Extra rätt:
Gräddstuvad svensk ungnötslever med rödvinbärsgelé
 
Fredag

Cajunsotad svensk karré med ädelostsås
Färsk kolja med rödbetor, kapris och skirat smör
 
Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!
 
Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
99.-
 
Kuponghäfte om 10 luncher
 900:-

Hjärtligt välkomna
önskar
Bernard, Marcus och Erik