Gävle Golfrestaurang

v 8

Måndag
Pankopanerad svensk kycklinglårfilé med kimchimajonnäs och ”fried rice”
Räköverbakad färsk sej med dill- och vitvinssås   
 
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Färsk torsk med broccoli- och mascarponepurè samt parmesanslungad rostad potatis
 
Onsdag 
Pannbiffar på lokal ekologisk färs med timjan-och skogschampinjonsås
Dijon- och kapris marinerad färsk stekt strömming med skirat smör
 
Torsdag
Svensk pluma med rödvinssky, gnocchi i salsa verde samt aioli
Panerad färsk flundra med gräslök- och äppelmajonnäs
 
Extra rätt:
Ugnspannkaka med lättvispad grädde och nykokt lingonsylt
              
Fredag
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med vispat dragon- och citronsmör
Färsk bleka med hummersås och picklad rödkålssallad


 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!
 
Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
107.-

Kuponghäfte, 10 luncher
970:-