Vecka 16, 15/4 – 19/4
Måndag
Räkfylld ugnsbakad flundrafilé med sherrysås och kokt potatis
Helstekt kotlettrad med champinjonsås och rostad potatis
Tisdag
Dillöverbakad färsk kolja med vitvinssås och kokt potatis
Stekt fläsk med raggmunk, rårörda lingon, löksås och kokt potatis
Onsdag
Pankopanerad flundra med dillmajonnäs och kokt potatis
Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
EXTRA
Sambalkyckling med ris
Torsdag
Fiskgratäng på torsk, kolja, räkor, sparris, vitvinssås och pommes duchesse
Kålpudding på svensk ekologisk nötfärs med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
EXTRA
Pannkaka med hemgjord sylt och grädde
Fredag
Färsk ugnsbakad torsk med ägg- och persiljesås samt kokt potatis
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med rödvinssky, bearnaisesås och rostad potatis
FREDAGSDESSERT
Veckans veg
Friterad tofu med asiatisk nudelssallad och soyamajonnäs
Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!
Salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
135.-
Kuponghäfte, 10 luncher
1195.-
Hjärtligt välkomna