Gävle Golfrestaurang

v 51

Måndag
Svenska kycklingdelar med chilimajonnäs och ”fried rice”
Tomat- och saffranöverbakad torsk med aioli
 
Tisdag
Cajunsotat svenskt höftkött med dragonemulsion och rostad ekologisk Valbopotatis
Panerad flundra med räk- och rommajonnäs  
 
Onsdag
Pannbiff på lokal ekologisk nötfärs med skogschampinjon- och timjansås   
Senap- och kapris överbakad stekt strömming
 
Torsdag
Svensk fläskfilé med grönpeppar- och cognacsås
Halstrad gravad lax med dillstuvad potatis och kumminpicklad rödlök
 
Extra rätt:  
Gräddstuvad svensk ungnötslever med rödvinbärsgelé
 
Fredag
Helstekt svensk rostas med sauce bearnaise och rödvinssky
Kolja med äppelstuvad spetskål
 


 




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!
 
Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
105.-
Kuponghäfte, 10 luncher
950:-