Vecka 21, 19/5-23/5-2025
Måndag
Färsk sej i skaldjurssås och kokt potatis
Cajunkryddad svensk fläskkarré med stuvad majs och rostad potatis
Tisdag
Räkfylld flundrafilé med vitvinssås och kokt potatis
Kycklingschnitzel på svensk lårfilé med stekt ris och ajvarcreme
Onsdag
Torskfilé med frasigt cornflakestäcke med citron- och dillmajonnäs samt kokt potatis
Nattbakad fläsksida med rostad vitlökssky och rotsaksgratäng
Extrarätt
Asiatisk kycklinggryta med grön curry, citrongräs och ris
Torsdag
Pankopanerad flundrafilé med tartarsås, citron och kokt potatis
Lasagne al forno med mozzarellasallad och basilikacreme
Extrarätt
Fläskpannkaka med rårörda lingon
Fredag
Mustig fiskgryta med saffran, musslor serveras med saffransaioli och kokt potatis
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med rödvinssky, bearnaisesås och rostad potatis
Fredagsdessert
Alltid en pastarätt på buffén! Variation dagligen!
Veckans vegetariska
Tomatsoppa serveras med smetana, krutonger och örtolja
Salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck, kaffe/te och litet sött till ingår.
145.-
Kuponghäfte, 10 luncher 1295:-
Hjärtligt välkomna!!