Veckans lunchmeny



VECKA 50


Måndag
Svenska kycklingdelar med mango- och sweetchilicrème
Kräftstjärtsöverbakad färsk sej med vitvinssås
 
Tisdag
Nattbakad svensk grissida i ”koreansk sås” med varm nudelsallad
Fiskgratäng med skaldjurssås, sparris och champinjon
 
Onsdag
Pannbiff på lokal ekologisk färs med löksky och råstekt potatis
Dijon- och kaprisöverbakad stekt strömming
 
Torsdag
 14 h bakad svensk nötrulle med pepparsås och potatisgratäng
Panerat färsk kolja med tartarsås och grönärtstamp
 
Extrarätt:
Vår egen pölsa med inlagda rödbetor
 
Fredag
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med vispat vitlök- och dragonsmör
Färsk kummel med smörad rökt räkfond
 

Dagligen serveras även en "Dagens pasta"

Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
107.-

Kuponghäfte, 10 luncher
970:-