Veckans lunchmeny

Vecka 42

Måndag
Sotad svensk karré med cajunstuvad majs och friterad klyftpotatis
Dillöverbakad färsk sej med vitvinssås och picklad rödlök
 
Tisdag
Souse-vid bakad svensk grissida med brynt chili- och ingefärssmör samt blomkål- och potatisstamp
Halstrad färsk kummel med hummersås
 
Onsdag
Köttfärslimpa på lokal ekologisk nötfärs-och rökt sidfläsk samt trattkantarellsås
Stekt färsk strömming med skirat smör, pepparrot och rårörda lingon
 
Torsdag
Svenska majskycklingdelar med fetaostcrème
Halstrad färsk lax med rom- och rödlöksmajonnäs
 
Extrarätt:
Gräddstuvad svensk ungnötslever med rödvinbärsgelé
 
Fredag
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med vispat rödlökssmör
Fiskgratäng med sparris, skogschampinjon och räkor
 
 
Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!
 

Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
107.-

Kuponghäfte, 10 luncher
970:-