Veckans lunchmeny

v.26


Måndag
Cajunsotad svensk fläskkarré med dragonmajonnäs
Gräslököverbakad kolja med vitvinssås
 
 
Tisdag
Biffstroganoff på svenskt nötytterlår med saltgurka och smetana
Kräftstjärtsbakad färsk sej med sherrysås
 
Onsdag
Sötsyrlig högrevsgryta med rödvin-, dill- och syltlök
Basilika- och citronstekt färsk torsk med tomatsås samt parmesan- och potatispuré
 
Torsdag
Pannbiff på lokal ekologisk nötfärs med öl- och löksky
Panerad flundra med dill- och äppelmajonnäs
 
Extra rätt:
Gräddstuvad lever med svartvinbärsgelé

 
Fredag

Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med vispat citron- och kaprissmör
Fiskgratäng med torsk, lax, sparris- och skaldjurssås

Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!

 
Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
107.-

Kuponghäfte, 10 luncher
970:-