Vecka 17, 22/4 - 26/4 - 2024
Måndag
Räköverbakad färsk kolja med vitvinssås och kokt potatis
Nattbakad svensk ekologisk högrev med rödvinssås och rostad potatis
Tisdag
Ugnsbakad färsk torsk med citrussås, sparris och kokt potatis
Piccata på svenskt fläsk med tomatsås och ris
Onsdag
Pocherad färsk sej med hummersås och potatisstomp
Teriyakikyckling med ris
EXTRA
Isterband med inlagda rödbetor och dillstuvad potatis
Torsdag
Pankopanerad flundrafilé med skagenröra och kokt potatis
Köttfärslimpa på svensk ekologisk nötfärs fylld med rökt sidfläsk serveras med gräddsås och
kokt potatis
Fredag
Ugnsbakad färsk kolja med smörstekta champinjoner och vitvinssås serveras med kokt potatis
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med rödvinssås, aioli och rostad potatis
FREDAGSDESSERT
Veckans veg
Kikärtsbiffar med tzatziki och bakade rödbetor
Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!
Salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
135.-
Kuponghäfte, 10 luncher
1195.-
Hjärtligt välkomna