Veckans lunchmeny



Vecka 34

Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor
och stekt ägg från Ockelbo
Panerad flundra med tartarsås och friterad färskpotatis
 
Tisdag
Biffstroganoff på svenskt ytterlår med
saltgurka och smetana
Halstrad färsk kummel vittvin- och dillsås
 
Onsdag
Köttfärslimpa på lokal nötfärs med
timjan- och skogschampinjonsås
Dijon- och kaprisöverbakad stekt strömming
 
Torsdag
Boeuf Bourguignon på svensk högrev
Färsk havskatt med smörad räk-och chilifond
 
Extrarätt:
Flygande Jacob på svensk kycklinglårfilé


Fredag
Schnitzel på svenskt skinkinnanlår med rödvinssky, vispat vitlök- och citronsmör
Färsk torsk med ägg- och persiljesås

 

Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
107.-

Kuponghäfte, 10 luncher
970:-