Veckans lunchmeny

v.16


Måndag
Gräddstuvad pytt i panna med stekta ägg från Ockelbo och inlagda rödbetor
Fisk-och skaldjursgratäng med champinjoner och sparris
 
Tisdag
Pepparrotskött på svensk kalvbog med persiljeslungade morötter
Halstrad färsk kummel med Sandefjordsmörsås och krispig grönkål
 
Onsdag 
Köttfärslåda med fänkål, morot och champinjoner samt fetaostcrem
Stekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och pressgurka  
 
Torsdag
Schnitzel med rödvinssky, vispat dragon-och vitlökssmör  
Färsk torsk med blåmusselsås och potatis-och blomkålsstamp
 
Extra rätt:
Pölsa med inlagda rödbetor
              
Fredag

Långfredag drar vi till Blåkulla


Lunchen serveras i bufféform och innehåller alltid en dagens pasta!

 
Stort salladsbord, restaurangbakat bröd, dryck samt kaffe/te med litet sött till ingår.
107.-

Kuponghäfte, 10 luncher
970:-